VIITORUL COPIILOR DUMNEAVOASTRA

Indiferent de ce vi s-ar intampla, incheind acest tip de asigurare aveti siguranta ca copilul dumneavoastra va beneficia de tot ce isi doreste. Oferiti-i tot ce este mai bun!
Incheind o astfel de asigurare veti economisi o suma de bani pe care copilul dumneavoastra o va primi la 18 ani, sau mai incolo, daca vreti sa ii faceti “cadoul” cand e mai mare.

In cazul in care survine o invaliditate, copilul va primi suma substantiala rezultata din acumularea de capital, plus un profit. Acest profit este realizat de compania de asigurări de-a lungul perioadei asigurate si protejeaza fondurile acumulate impotriva inflatiei. Banii obtinuti in acest fel vor contribui la rezolvarea multor necesitati si va vor ajuta la implinirea planurilor dumneavoastra. Nu va mai fi atat de dificil sa platiti studiile copilului sau sa cumparati un apartament. Gândiţi-va la viitorul copilului dumneavoastra. Merita!

In cazul in care copilul ar suferi un accident care ar duce la invaliditate permanenta, veti primi de la compania de asigurări pe care o alege o suma care va va permite sa va adaptati noii situatii, mai dificile. In plus, după expirarea perioadei asigurate, compania de asigurări va va ajuta financiar, facilitând intrarea copilului in lumea adulta.

Daca veti pierde capacitatea de munca din motive de boala sau ca urmare a unui accident, compania de asigurări isi va asuma datoria de a plati primele in locul dumneavoastra, asa incat programul de economii al copilului sa continue. Continuitatea programului este garantata, indiferent de accidentele care vi s-ar putea intampla. In cazul ca dumneavoastra veti suferi o invaliditate permanenta si respectiv in cazul decesului din motive de boala sau accident, compania de asigurări va prelua responsabilitatea financiara pentru copilul dumneavoastra.

Puteti acumula capital intr-un fond de investitii. Veti putea sa platiti primele respective in sume variate, in functie de situatia dumneavoastra financiara la momentul respectiv. Este o investitie pe termen lung care va va mari economiile si le va proteja impotriva inflatiei. Profitul obtinut de compania de asigurări din investitii face ca aceasta sa fie una dintre cele mai sigure modalitati de plasare a resurselor dumneavoastra in interesul copilului.

Doriti o astfel de asigurare?
Sunati-ma cu incredere la 0752.098.337 sau lasati-mi un mesaj pe Luciana Lazar Asigurari si va voi contacta eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu