ASIGURARE PENTRU PENSIA DUMNEAVOASTRA PRIVATA

Batranete fara lipsuri materiale!

Incheiand o asigurare de pensie privata transforma toamna vietii Dumneavoastra intr-un anotimp al bucuriei si al lipsei de griji. Exista doi factori care depind in totalitate de viitorul pensionar: dimensiunea contributiei si ... timpul. Evident, in ultima instanta, optiunea va depinde de profilul psihologic si financiar al fiecaruia. Totusi, nu uitati nici un moment ca timpul conteaza foarte mult.

Avantaje: - Dispuneti oricand de banii platiti in fondul de asigurare;
- Va protejati economiilor impotriva inflatiei
- Va asigurati un profit neimpozabil;
- Ii asigurati pe cei dragi in cazul decesului acestia incasand întregii sume depusa de dumneavoastra(incluzând profitul);
- La sfarsitul perioadei de plata, asigurarea va va oferi un beneficiu important. Capitalul creat prin acumularea primelor platite de dumneavoastra va fi marit prin adaugarea unei cote din profitul obtinut de companie. Astfel, investitia facuta de Dumneavoastra va fi pe deplin rasplatita. La alegerea Dumneavoastra, aceasta suma poate fi incasata integral sau esalonata ca pensie.
- Cu siguranta o pensie cu mult mai consistenta decat pensia primita de la stat. Cu ajutorul ei, momentul retragerii din viata profesionala nu va va afecta cu nimic viata personala. Si veţi privi cu încredere spre viitor.

In plus puteti beneficia si de:
- Protecţie in caz de Invaliditate totala/parţiala;
- Beneficiu zilnic de spitalizare in urma unui accident sau a unei boli;
- Indemnizaţie intervenţie chirurgicala in urma unui accident sau a unei boli;
- Bani in cazul unei afectiuni grave sau opinia unui al 2-a doctor in afara Romaniei.
beneficii care se pot adauga sau nu pe o astfel de contract.

Doriti sa aveti o pensie considerabila? Incepeti de azi, economisind pentru viitorul dumneavoastra.

Sunati-ma cu incredere la 0752.098.337 sau lasati-mi un mesaj pe Facebook Luciana Lazar Asigurari si va voi contacta eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu