MALPRAXIS pentru linistea clientilor Dumneavoastra!

Profesati fara griji !
Asigurarea de malpraxis se incheia de catre medici, farmacisti, asistenti medicali, moase, biochimisti, biologi, tehniciari dentari, veterinari, notari, avocati, arhitecti, contabili, agenti imobiliari, executori judecatoresti, brokeri persoane fizice.

Prima si suma asigurata variaza in functie de specializare pe care o aveti.



Mai jos sunt niste calcule informative la o societate de asigurare pentru: 


medic de familie /medic de medicina generala suma asigurata este de 12.000euro, iar prima anuala minima este de 7.2 euro.


medic dentist/medic specialitati medicale suma asigurata este de 37.000 euro, iar prima minima anuala este de 23.31 euro.


medic specialitati chirurgicale suma asigurata este de 62.000 euro, iar prima minima anuala este de 37.2 euro.


farmacisti care lucreaza in farmacii cu circuit deschis/inchis suma asigurata este de 5.000 euro, iar prima minima anuala este de 5 euro.


biochimisti, biologi si medici specialitati paraclinice suma asigurata este de 20.000 euro, iar prima minima anuala este de 12 euro.


asistenti medicali si moase care isi desfasoara activitatea in unitati sanitare cu paturi suma asigurata este de 10.000 euro, iar prima minima anuala este de 10 euro.


Atentie! Prima poate fi diferita de la o societate de asigurare la alta, in schimb suma minima asigurata este aceeasi.

Nu este mai bine sa va asigurati ca sa puteti lucra in liniste?

Doriti o astfel de asigurare?

Sunati-ma cu incredere la 0752.098.337 sau lasati-mi un mesaj pe Facebook Luciana Lazar Asigurari si va voi contacta eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu