Unde ne adresam daca avem daune provocate pe teritoriul României de autovehicule înmatriculate în străinătate?


Soluţionarea în cadrul Sistemului Internaţional Carte Verde a cazurilor de daună rezultate în urma accidentelor provocate pe teritoriul României de autovehicule înmatriculate în străinătate, începând cu data de 01 mai 2010, se va face de către:
- Corespondentul din România al asigurătorului din străinătate;
- B.A.A.R. dacă nu există un corespondent, autovehiculul "vinovat" nu este asigurat sau este asigurat cu o Asigurare de Frontieră.

Dacă deţineţi copia documentului Carte Verde puteţi încerca să identificaţi corespondentul accesând www.baar.ro, pagina „Identificare corespondent”.

Dacă identificaţi corespondentul, accesaţi link-ul: http://www.baar.ro/corespondenti_si_agenti.html pentru a afla datele de contact ale acestuia.

Dacă nu identificaţi un corespondent, luaţi legătura cu B.A.A.R. fie telefonic la nr. 021.319.13.02/03, fie prin e-mail la adresa secretariat@baar.ro

Date de contact:

Adresa: 40 – 40 bis Vasile Lascar  CP 10 - 4, Sector 2
Telefon: +4 021 319.13.02.03
E-mail: secretariat@baar.ro
Web: www.baar.ro


B.A.A.R. este Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România care acționează ca Birou Național Carte Verde. Sistemul Internațional Carte Verde a fost înființat cu scopul de a ajuta traficul internațional de vehicule și să acorde asistența necesară între vehiculele care provin din diferite state.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu